ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να γιορτάσετε το γάμο σας στη ρομαντική Αθηναϊκή Ριβιέρα στο ξενοδοχείο «Μαύρο Λιθάρι», κάνοντας κάθε όνειρό σας πραγματικότητα!
Σας προσκαλούμε να ξεκινήσετε το ταξίδι της ζωής σας, γιορτάζοντας την αγάπη και την αφοσίωσή σας στο ξενοδοχείο «Μαύρο Λιθάρι», για αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή!
Αυτή είναι η μέρα σας και δεν σας αξίζει τίποτα λιγότερο από μια τέλεια γαμήλια τελετή και δεξίωση, σύμφωνα με τις επιθυμίες και το γούστο σας. Με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, η ομάδα μας από επαγγελματίες θα δημιουργήσουν την απόλυτη εμπειρία γάμου για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η λίστα των καλεσμένων σας, μιας και είναι οι μικρές λεπτομέρειες που μετράνε, καθώς η ομάδα αφοσιώνεται στο γάμο σας και θα επεξεργαστεί προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια της ιδιαίτερης αυτής ημέρας για σας.
Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας, το ξενοδοχείο «Μαύρο Λιθάρι»,  μπορεί να προσφέρει ένα χώρο γάμου σε χαλαρό στυλ και κομψότητα. Είτε σας ενδιαφέρει μια επίσημη γιορτή, είτε ένα πιο χαλαρό Beach Party, ένας ελληνικός παραδοσιακός γάμος ή μια οικεία εκδήλωση στην παραλία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να παρέχουμε ένα γάμο ακριβώς όπως τον έχετε φανταστεί.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30(22910)54972-4 και μέσω email στο sales@michtarian.gr  για να διαμορφώσουμε μαζί ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που ταιριάζει στις επιθυμίες σας.