ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το ξενοδοχείο «Μαύρο Λιθάρι», λίγα χιλιόμετρα μετά τη Σαρωνίδα, στο 47ο χλμ Λ. Αθηνών-Σουνίου, χτισμένο σ’ ένα πανέμορφο καταπράσινο γραφικό κολπίσκο πάνω στη θάλασσα, προσφέρει ένα μοναδικό τουριστικό προϊόν (σε προσιτές τιμές), το οποίο πολύ δύσκολα βρίσκει κανείς σε άλλο σημείο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: ευρύχωρα πλήρως διαμορφωμένα όμορφα κλιματιζόμενα διαμερίσματα με μπάνιο, κουζίνα και έως δύο ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 9 στούντιος των 40 τ.μ., 5 διαμερίσματα των 60 τ.μ. και 2 σουίτες των 90 τ.μ., όλα με μπαλκόνι.  
Η μαγευτική του τοποθεσία, σε συνδυασμό με τη ζεστασιά και τη μοναδική ατμόσφαιρα «ρετρό» του ξενοδοχείου, που σε παραπέμπουν σε άλλες, πιο ρομαντικές εποχές, κάνουν το classical retro hotel «Μαύρο Λιθάρι» την ιδανική επιλογή για τον τουρίστα, που επιθυμεί να συνδυάσει ένα «Beach Holiday», με ένα «City Trip to Athens».
Το ξενοδοχείο επίσης πληροί όλες τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει εντός, αλλά και εκτός σεζόν, γκρουπ από εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό, για γάμους, βαπτίσεις, περιορισμένης εμβέλειας συνέδρια, συγκεντρώσεις για χόμπις/ειδικού ενδιαφέροντος, επαγγελματικά ταξίδια τύπου «incentive», σχολικές εκδρομές, κ.λπ.
Το ξενοδοχείο διαθέτει μια μαγευτική παραλία, ένα εστιατόριο με κοινόχρηστο χώρο lounge/τηλεόρασης, ένα beach bar, “Το Καράβι”, αλλά κι ένα café /αναψυκτήριο πάνω στο κύμα, το «Ostria».