ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Η Αθήνα και ιδιαίτερα η Αθηναϊκή Ριβιέρα, είναι ο ιδανικός προορισμός για να οργανώσετε εταιρικές συναντήσεις και συνέδρια.
Το ξενοδοχείο «Μαύρο Λιθάρι», καλωσορίζει όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, σε ένα κομψό παραθαλάσσιο περιβάλλον, που συνδυάζει τη δουλειά με τη διασκέδαση, αλλά και τη γαλήνη και τη χαλάρωση.
Για κάθε είδους περιορισμένης εμβέλειας εκδήλωση επιχειρήσεων, εταιρικών συναντήσεων, για ημερίδες και συνέδρια, το ξενοδοχείο «Μαύρο Λιθάρι», αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες. Μακριά από τη φασαρία του κέντρου της πόλης, δίπλα στο κύμα, πολύ κοντά σε αξιοθέατα, όπως ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο.
Μόνο 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 35 λεπτά από το αεροδρόμιο, η τοποθεσία του ξενοδοχείου «Μαύρο Λιθάρι», σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας και το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας με ιδιωτικά ή δημόσια μέσα μεταφοράς.
Το ξενοδοχείο μας διαθέτει μια ευρύχωρη αίθουσα συσκέψεων, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει από 10 έως 50 άτομα κι είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν εξοπλισμό για παρουσίαση, δωρεάν υψηλής ταχύτητας ασύρματη πρόσβαση στο internet, φαξ και υπηρεσίες εκτύπωσης.
Το φιλικό προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει με όλα όσα απαιτούνται για να οργανώσετε τις επερχόμενες εταιρικές συναντήσεις σας. Η ομάδα catering μπορεί να προσφέρει ό, τι χρειάζεστε, από ποτά μέχρι ένα πλούσιο μενού.
Πολυάριθμα χρόνια εμπειρίας με τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες διαβεβαιώνουν ότι οι εταιρικές συναντήσεις, τα συνέδρια, οι διασκέψεις, οι ημερίδες κι οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα ολοκληρωθούν με επιτυχία και θα υπερβούν κατά πολύ τις προσδοκίες σας.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30(22910)54972-4 και μέσω email στο sales@michtarian.gr  για να διαμορφώσουμε μαζί ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που ταιριάζει στις επιθυμίες σας, συμπεριλαμβανομένων, αν σας ενδιαφέρει, μονοήμερων ιδιωτικών εκδρομών στα πιο γνωστά αρχαία αξιοθέατα, όπως η Αρχαία Κόρινθος, οι Δελφοί, οι Μυκήνες, κ.λπ.