ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ

Θέλετε να γιορτάσετε τη βάπτιση του μωρού σας;
Στο ξενοδοχείο «Μαύρο Λιθάρι», παρέχουμε το τέλειο σκηνικό για την οικογένεια και τους φίλους σας, σε μια δεξίωση που θα σας μείνει αξέχαστη! Η αφοσιωμένη ομάδα μας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια πραγματικά μοναδική εκδήλωση για τα παιδιά σας ή να επιλέξετε ένα από τα ειδικά σχεδιασμένα πακέτα μας.
Ένα εξειδικευμένο μενού μπορεί να δημιουργηθεί για την εκδήλωσή σας, ενώ όλες οι διατροφικές ανάγκες μπορούν να ικανοποιηθούν. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μπουφέ ή μενού που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας και δεν θα αφήσει κανέναν χωρίς ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του!
Οι βαπτίσεις στην παραλία δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό για τον εορτασμό αυτής της μοναδικής ημέρας στη ζωή του μωρού σας. Κάθε μικρή λεπτομέρεια μετράει και ως εκ τούτου η ομάδα των ειδικών μας καθοδηγείται από μια αίσθηση τελειοποίησης, με την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και υπέροχες εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες μας.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30(22910)54972-4 και μέσω email στο sales@michtarian.gr για να διαμορφώσουμε μαζί ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που ταιριάζει στις επιθυμίες σας.