ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, επετείους, πάρτι γενεθλίων ή παιδικά πάρτι, ειδικές γιορτές ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από τον χώρο μας για εγγυημένη επιτυχία.
Το ξενοδοχείο «Μαύρο Λιθάρι» και το φιλικό προσωπικό του, θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας και θα φροντίσουν για την παραμικρή λεπτομέρεια της εκδήλωσής σας. Ενημερώστε μας για το ύφος και το είδος της γιορτής που επιθυμείτε και επιτρέψτε μας να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη λύση, που καλύπτει πραγματικά κάθε σας ανάγκη!
Θέλετε μια επίσημη δεξίωση με δείπνο ή προτιμάτε ένα πλούσιο μπουφέ με μεγάλη ποικιλία πιάτων; Για κάτι πιο χαλαρό, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα από τα καλαίσθητα μενού με μεζέδες που έχουμε δημιουργήσει για εσάς.
Για πιο casual εκδηλώσεις, ένα κοκτέιλ πάρτι δίπλα στη θάλασσα θα σας κάνει να μετανιώσετε που ξεχάσατε να φορέσετε το μαγιό σας! Και για εκείνους που θα προτιμούσαν να είναι σε ένα νησί, τo Beach bar «To Καράβι», είναι ιδανικό για παραθαλάσσιες εκδηλώσεις κάθε στυλ!
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30(22910)54972-4 και μέσω email στο sales@michtarian.gr   για να διαμορφώσουμε μαζί ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που ταιριάζει στις επιθυμίες σας.