ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΧΟΜΠΙ)

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα και ιδιαίτερα το ξενοδοχείο «Μαύρο Λιθάρι», δίπλα στην παραλία, πολύ κοντά σε αξιοθέατα όπως ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο κι ο ναός της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό, προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον, για να οργανώσετε εκδηλώσεις χόμπι - συγκεντρώσεις ειδικού ενδιαφέροντος ιδιαίτερα – αλλά όχι μόνο -  σε θέματα, τα οποία σχετίζονται με τις δεκαετίες του '60 και '70.
Το ξενοδοχείο «Μαύρο Λιθάρι», καλωσορίζει όλους σας, σε ένα κομψό παραθαλάσσιο περιβάλλον, που συνδυάζει την εκδηλώση/συγκέντρωσή σας με τη διασκέδαση, τη γαλήνη, τη χαλάρωση, αλλά και το μπάνιο σας.
Μόνο 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 35 λεπτά από το αεροδρόμιο, η τοποθεσία του ξενοδοχείου «Μαύρο Λιθάρι», σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας και το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας με ιδιωτικά ή δημόσια μέσα μεταφοράς.
Το ξενοδοχείο μας διαθέτει μια ευρύχωρη αίθουσα συσκέψεων, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει από 10 έως 50 άτομα και είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν εξοπλισμό για παρουσίαση, δωρεάν υψηλής ταχύτητας ασύρματη πρόσβαση στο internet, φαξ και υπηρεσίες εκτύπωσης.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30(22910)54972-4 και μέσω email στο sales@michtarian.gr για να διαμορφώσουμε μαζί ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας, με multi choice στάνταρ μενού και μονοήμερες ιδιωτικές εκδρομές στα πιο γνωστά αρχαία αξιοθέατα, όπως: Αρχαία Κόρινθος, Δελφοί, Μυκήνες, κ.λπ.