ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Η Αθήνα και ιδιαίτερα η Αθηναϊκή Ριβιέρα, είναι ο ιδανικός προορισμός για να φιλοξενήσουν σχολικές κι επιμορφωτικές εκδρομές μαθητών και φοιτητών.
Το ξενοδοχείο «Μαύρο Λιθάρι», σας καλωσορίζει όλους σε ένα φιλικό και ζεστό παραθαλάσσιο περιβάλλον, που συνδυάζει την επιμόρφωση με τη διασκέδαση, αλλά και τη χαλάρωση και το μπάνιο σας.
Για κάθε είδους σχολικές / επιμορφωτικές εκδρομές και ημερίδες, το ξενοδοχείο «Μαύρο Λιθάρι», αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης και διαμονής σας, δίπλα στην παραλία, πολύ κοντά σε αξιοθέατα, όπως ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο κι ο ναός της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα.
Μόνο 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 35 λεπτά από το αεροδρόμιο, η τοποθεσία του ξενοδοχείου «Μαύρο Λιθάρι», σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας με ιδιωτικά ή δημόσια μέσα μεταφοράς.
Το ξενοδοχείο μας διαθέτει μια ευρύχωρη αίθουσα συσκέψεων, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει από 10 έως 50 άτομα κι είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν εξοπλισμό για παρουσίαση, δωρεάν υψηλής ταχύτητας ασύρματη πρόσβαση στο internet, φαξ και υπηρεσίες εκτύπωσης.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30(22910)54972-4 και μέσω email στο sales@michtarian.gr για να διαμορφώσουμε μαζί ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας, με multi choice στάνταρ μενού και μονοήμερες ιδιωτικές εκδρομές στα πιο γνωστά αρχαία αξιοθέατα, όπως: Αρχαία Κόρινθος, Δελφοί, Μυκήνες, κ.λπ.